2024. március 29. - Auguszta

Műsorcsere a Magyar Rádiónál

A két intézmény közötti műsorcsere feltételeiről írt alá megállapodást szerdán Such György, a Magyar Rádió elnöke és Srdjan Miljkovic, az Újvidéki Rádió igazgatója - tájékoztatta a hazai közmédium az MTI-t.
2008. május 14. szerda 15:09 - Hírextra

Az egyezség értelmében az Újvidéki Rádió valamennyi - így nem csupán a magyar nyelvű - szerkesztősége ingyenesen használhatja fel és sugározhatja újra az MR1-Kossuth Rádió, valamint az MR4 Nemzetiségi adások nem jogdíjköteles műsorait, míg a partner a szerbiai és vajdasági események részletes hírösszefoglalóit küldi naponta legalább kétszer az MR1-Kossuth Rádió Hírszerkesztőségébe - tudatták.

A szerződés emellett lehetővé teszi a magyar közrádiónak, hogy az újvidéki partner interneten 24 órán át sugárzott szerb nyelvű és kisebbségi műsorait rögzítse, és azokból díjmentesen és szabadon válogasson az MR4 kisebbségi műsorainak igényeivel összhangban.

A közlemény emlékeztet arra is: a felek tavaly október 4-én írtak alá együttműködési keretmegállapodást, amely "a műsorok tartalmi gazdagítására, a gyorsabb információcserére, a kisebbségi jogok ápolására terjed ki".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását