2024. május 3. - Tímea, Irma

Játékkal várják a turistákat Északon

"Észak-Magyarország Titkai", illetve "Legyen képben" elnevezéssel két vendégcsalogató játékot indít útjára a Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága. A játék középpontjában a régió fürdői, természetes vizei és wellnesskö
2008. május 9. péntek 18:54 - Hírextra
Az utazni vágyók a vendegvaru.hu, vagy a nortur.hu internetes oldalain hónapról hónapra találnak egy-egy Észak-Magyarországgal kapcsolatos rejtvényt.

Amennyiben sikerül megfejteniük a feladványt és el is utaznak a kvízben szereplő helyszínre, majd ezt egy pecséttel is igazolják, értékes nyereményeket vihetnek haza a játékot lezáró év végi sorsolás nyomán - ismertette a szabályokat a referens.

A Legyen képben elnevezésű játékhoz a hasonló című füzet beszerzése szükséges. Ebben Észak-Magyarország legszebb és legérdekesebb látnivalóihoz kalauzolják el a szerkesztők az olvasókat, egy-egy ajánlott útvonalon.

A játékosoknak a meghatározott helyeken fotót kell készíteniük és azt beragasztani a füzet üresen hagyott foltjaira.

Azok, akik meglátogatják a látnivalókat és ezt a feltüntetett címre beküldött füzettel igazolják, szintén sok-sok ajándék közül választhatnak.

A füzetekhez az ország Tourinform irodáiban, az Est lapok lerakóhelyein lehet hozzájutni, illetve a prospektus letölthető a norrur.hu-ról, a régió hivatalos internetes oldaláról - mondta Sárközi Judit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását