2024. május 2. - Zsigmond

Musical a Margitszigeten

A Budapesti Nyári Fesztivál közel 100 produkciójának kínálatából kiemelkedő ősbemutató A Vörös Pimpernel musical. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad nagyszabású szabadtéri bemutatója kosztümös, látványos előadás, történelmi hangulatban!
2008. május 5. hétfő 15:51 - Hírextra
Frank Wildhorn- Nan Knighton- Valla Attila- Molnár László: A Vörös Pimpernel musicalének a címszerepét Csengeri Attila és Bot Gábor alakítja kettőzött szereposztásban, a női főszerepben, Marguerite St. Justként Koós Rékát, Marie Grosholtzként Gombos Juditot, Chauvelin szerepében az előadás rendezőjét, Molnár Lászlót láthatja a Szabadtéri Színpad közönsége júliusban. A Vörös Pimpernel, köszönhetően a kalandokban bővelkedő, szellemes, és ironikus regénynek, és a belőle készült filmnek világhírű musicallé vált, Magyarországon 2008. nyarán lesz látható először. A történet a francia forradalom idején játszódik, valós szereplőkön és eseményeken alapuló, történelmi témát dolgoz fel.

A produkció alkotói nagy várakozással tekintenek a nyár legizgalmasabb ősbemutatója elé. Látványos díszletek, izgalmas, korhű jelmezek, és lenyűgöző színészi játék várja a közönséget.
A darab Magyarországi ősbemutatója a szolnoki Szigligeti Színház vendégjátékaként július 25-én lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, további előadások július 26. és 27-én várhatók, októbertől pedig a Szolnoki Szigligeti Színházban játsszák tovább az előadást.
Forrás: OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását