2024. április 30. - Katalin, Kitti

Még mindig oltanak

Jelenleg is folynak a tűzoltási utómunkálatok a Kőbányán, ahol még mindig vannak parázsló részek a pénteken leégett textilgyár romjai közt - értesült a HavariaPress. Folyamatos váltásban dolgoznak a tűzoltók a leégett kőbányai textilgyár területén, ahol p
2008. május 3. szombat 18:00 - Hírextra
Az utómunkálatok akár vasárnapig is eltarthatnak még, több helyen parázslanak még a romok. Összesen százharminc tűzoltó vett részt a tűz oltásában, mely pénteken déli tizenkét óra körül keletkezett a X. kerületi Gyömrői út és a Sibrik Miklós út kereszteződésénél lévő gyártelepen. Mintegy ötezer négyzetméteres területet érintett a tűz, melyet több órás munkával fékezték meg a tűzoltók, összesen 16 vízsugárral, a munkálatokba és a vízszállításba a közterület-fenntartó vállalat több járműve és három rendőrségi vízágyú is bekapcsolódott.

A munkálatokat nehezítette, hogy a lelakatolt épületbe csak feszítő-vágó segítségével jutottak be a tűzoltók, illetve az, hogy az épületben nagy mennyiségű éghető anyagot tárolnak, és hogy robbanásveszélyes anyagok, gázpalackok is voltak odabent. A tűzben festékek, ruhaipari gépek és ruhaneműk is égtek, a környéket elborító hatalmas füst és a nagy számú tűzoltóautó miatt a Gyömrői utat lezárták. A tűz keletkezési körülményeit egyelőre vizsgálják, de az első feltevések szerint vigyázatlanul végzett hegesztési munkálatok állhatnak a tűzeset hátterében.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását