2024. április 28. - Valéria

Kiemelt tűzeset a fővárosban

A lehetséges legmagasabbra, ötösre emelte a riasztási fokozatot a tűzoltóság annál a tűzesetnél, amely egy textilgyár egyik csarnokában keletkezett Kőbányán - értesült a HavariaPress.
2008. május 2. péntek 13:07 - Hírextra

A X. kerületi Gyömrői út és Sibrik Miklós út kereszteződésénél lévő textilüzemben egy több ezer négyzetméteres épület mintegy ezer négyzetméteres csarnokrészében kaptak lángra festékek, ruhaipari gépek és textilanyagok, eddig ismeretlen okból.

A pénteken déli tizenkét óra körül keletkezett tűz oltásához mintegy tíz tűzoltóegységet, köztük két emelőkosaras járművet riasztottak a helyszínre. Az oltás jelenleg hat vízsugárral zajlik, egyúttal zajlik további vízsugarak szerelése is. A munkát nehezíti, hogy az épületben nagy mennyiségű éghető anyagot tárolnak, valamint hogy gázpalackok is lehetnek odabent. Személyi sérülésről továbbra sem érkezett jelentés.

Korábban: Tűz ütött ki egy textilgyár területén Kőbányán, az oltási munkálatok jelenleg is nagy erőkkel zajlanak - értesült a HavariaPress. A X. kerületi Gyömrői út és Sibrik Miklós út kereszteződésénél lévő textilüzem egyik több ezer négyzetméteres épületében eddig ismeretlen okból csaptak fel a lángok pénteken, nem sokkal déli tizenkét óra után.

Az oltáshoz csaknem tíz tűzoltóegységet, köztük két emelőkosaras járművet riasztottak a helyszínre; a munkát nehezíti, hogy az épületben az első információk szerint gázpalackok is lehetnek. Személyi sérülésről ezidáig nem érkezett jelentés.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását