2024. május 4. - Mónika, Flórián

Vasárnap rúgná Inzaghi a századikat

Legszívesebben az Internazionale elleni vasárnapi szuperrangadón szerezné meg századik gólját az AC Milan labdarúgója, Filippo Inzaghi. Más kérdés, hogy az Internek is fontos a meccs, így nem érdekeltek az örömben.
2008. április 30. szerda 07:51 - Hírextra
"Nagyon szeretnék százados lenni, de természetesen az a legfontosabb, hogy nyerjünk a városi derbin, és oda érjünk a Bajnokok Ligája indulást érő negyedik helyre" - nyilatkozta a piros-feketék hivatalos honlapjának a 34 éves támadó, aki a Livorno elleni vasárnapi összecsapáson három góllal - milánói karrierje 96., 97. és 98. találatával - vette ki részét a Milan 4-1-es sikeréből.

Az AC Milan jelenleg az ötödik helyen áll a Serie A-ban, két ponttal lemaradva a negyedik Fiorentina mögött. A vasárnapi derbi - amelyre már minden jegy elkelt, azaz 81,766 szurkoló lesz a San Siróban - a listavezető Internek is rendkívül fontos, hiszen sikere esetén matematikailag is bajnok lenne.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását