2024. május 3. - Tímea, Irma

Mrs. Paris Madden-Hilton

Paris a házasságot még nem próbálta, ezért nyáron hozzámegy barátjához. Miután együtt nőttek fel, és az első részegségüket is közösen élték meg, Paris nem hagyja, hogy Nicole Richie bármit is egyedül csináljon.
2008. április 25. péntek 09:59 - Hírextra
Így amikor a friss anyuka bejelentette, hogy nyáron hozzámegy gyerekének apjához, Joel Maddenhez, az örökösnő is egyből kedvet kapott a dologhoz. Így rábeszélte Joel öccsét, Benjit, hogy húzzon ő is gyűrűt az ujjára. Sőt, egy újabb fantasztikus ötlettől vezérelve, egy dupla esküvőt álmodott maga elé. Így a Madden famíliának csak egyszer kéne kicsípnie magát, és a barátnők is örülhetnek egymásnak.

Nicole viszont nem ilyen lelkes a dupla nász iránt. Mivel már elege van belőle, hogy Paris folyton utánozza. A családalapítás örömét viszont már nem szeretné megosztani vele. Korábban a gyerekszüléshez kapott kedvet a szőkeség, miközben Richie lányával játszogatott. A projekt azonban hamar füstbe ment, mert Benji nem vágyik az apaszerepre. A gitáros nősüléssel kapcsolatos érzései még nem ismertek, de valószínűleg nem áll majd a pap elé. Előző barátnőjét, Sophie Monkot is három év után jegyezte csak el, ezért most sem fog kapkodni.

Nem sokkal a lagzi projekt kiszivárgása után, maga Hilton cáfolta a híresztelést. Mondván tökéletesen boldogok a jelen helyzetben is. Semmi okuk, hogy továbblépjenek. Benji sokkal különb, mint az előző pasijai, mégsem szeretné még örökre maga mellett tudni.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását