2024. május 3. - Tímea, Irma

Mért választasz rosszul?

Folyton úgy érnek véget a kapcsolataid, hogy te vagy a vesztes fél? Nem érted, hogy hol vannak azok a helyes, kedves pasik? Ez nem csak a rossz szerencse! Nem tartod eléggé nyitva a szemedet, már a kezdetektől, és nem figyelsz oda kellőképp arra a bizonyo
2008. április 25. péntek 10:02 - Hírextra
Ez az egyik lehető legjobb tanács, amit csak adható az olyanok számára, akik egy egészséges, és jó kapcsolatban szeretnének landolni. Első benyomásainktól igen nehezen szabadulunk, ennek pedig igen egyszerű az oka: általában beigazolódnak.

A „nem vagyok benne biztos, és nem tudom miért” típusú mondatok azért fogalmazódhatnak meg benned, mert testbeszéde, és egyéb jelzések, amiket küld feléd, mást sugallnak, mint amit a szavaival kommunikál feléd.

Ha már ráfáztál korábban, és tuti biztosra akarsz menni, hallgass a belső hangra és kövesd a következő pár szabályt:

1. Úgy a harmadik randi táján általában lehull az álarc, és előtűnik a másik valódi énje.

2. Az ötödik randi után mutasd be egy olyan barátodnak, akiben megbízhatsz: ez az idő pont elég arra, hogy már érezz valamit, de még könnyű elengedni, ha valami undorító derülne ki róla.

3. Ne vesd bele magad 100%-osan az új kapcsolatba, hagyj úgy 30%-nyi tartalékot az első 3 hónapban, így egy részed objektív tud maradni.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását