2024. április 29. - Péter

Ittas nagymama ment neki a sztárnak

Ezúttal nem Sandra Bullock volt féktelen, hanem egy néni, aki nekihajtott. Sandra Bullock a saját bőrén tapasztalhatta meg, hogy mindegy mekkora sztár, az ittas vezetők elől ő sem menekülhet.
2008. április 21. hétfő 16:37 - Hírextra
A hétvégén ugyanis frontálisan karambolozott, amikor hazafelé tartott férjével, Jesse James-szel. Egy hatvannégy éves illuminált állapotban lévő nagymama nem tudta autóját a saját sávjában tartani, így került szembe Sandyékkel. A sztárpáros sértetlenül megúszta az incidenst.

A kiérkező rendőrök meg akarták szondáztatni a vétkes sofőrt, ám az öreg hölgy nem túl udvarias formában megtagadta a fújkálást. Ezért kénytelenek voltak letartóztatni az intézkedő járőrök, hogy megmérhessék a véralkoholszintjét. Az eredmény pedig még Lindsaynek is becsületére vált volna, hisz a megengedett mennyiség két és fél szeresét produkálta a néni. A vétkes szabadlábon védekezhet, de a tárgyalást nem ússza meg. A balesetet Sandra és Jesse nem kívánta kommentálni a helyszínen. Azt is csendesen tűrték, hogy több tucat ember fényképezi őket és a kocsijukból megmaradt roncsot.

A Féktelenül főhőse éppen a hollywoodi elitbe való visszatérésén dolgozik, mivel legutóbbi sikere óta már négy év telt el. Akkor éppen egy karambolokat középpontba helyező filmben, az Ütközések-ben bizonyította színészi képességeit. Viszont még a több Oscarral jutalmazott mozi is kevés volt, hogy visszaemelje Sandrát a legkelendőbb színésznők közé. Ezért hatalmas reményekkel vágott bele a The Proposal című romantikus vígjátékba, Ryan Reynolds oldalán.
Forrás: netbulvar.hu/femalefirst.co.uk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását