2024. május 5. - Györgyi

Halál egy hal miatt

A folyóba vetette magát egy floridai horgász, hogy elkerülje az ütközést egy csónakjára kiugró nagy hallal - és meghalt. A férfi elmerült a vízben, és már csak holtan találták meg - közölték a hatóságok. A 22 éves férfi még másik horgász társaságában indu
2007. szeptember 28. péntek 11:02 - Hírextra

Mint a túlélő barát csütörtökön elmesélte, egyszer csak óriási hal ugrott ki a vízből feléjük, mire mindketten a vízbe vetették magukat - de az áldozat többé nem bukkant fel.

A természetvédelmi hatóság szóvivője szerint feltehetően tokhal volt a "támadó" - ez a vízlakó akár százkilósra is megnőhet. A Suwanne folyón, ahol a végzetes baleset történt, idén már kilenc személyt sebesítettek meg a tokhalak, amelyek gyakran kiugranak a vízből - hogy miért, senki sem tudja.

A folyó tokhal-populációját 2-3000 egyedre becsülik. A hatóságok figyelmeztető táblákat helyeztek el, hogy elővigyázatosságra intsék a horgászokat és a csónakázókat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását