2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Kivel szórakozik a sztár, míg nincs otthon a férje?

Amikor nincs otthon a férje, Tony Parker kosárlabdázó, a Született feleségek című népszerű szappanopera sztárja, Eva Longoria egy másik férfival szórakozik. Ez a fickó nem más, mint Mario Lopez, a színésznő egyik legjobb barátja. Míg Tony Texasban játszik
2008. március 13. csütörtök 15:02 - Hírextra
„Mindig is közel álltak egymáshoz - mondta a sztár egyik barátja - Mario mellette állt jóban-rosszban.” Március elején a páros Cartier-nél vásárolgatott: Eva egy nyakláncot szeretett volna beszerezni magának, Beso nevű új éttermének megnyitójára. Mario segített neki kiválasztani neki a legtökéletesebb darabot, aztán pedig elvitte ebédelni egy West Hollywood-i helyre.

„Eva imádja Mario stílusérzékét - mondta a színésznő ismerőse -, ezért szívesen megy vele vásárolgatni, ha stylistja, Robert Verdi épp nem ér rá.” Vajon Mario barátnője, Karina Smirnoff színésznő nem féltékeny, hogy a pasija a csinos Eva Longoriával lóg? „Karina nem aggódik - árulta el egy barátjuk -, amíg Mario ajándékokat hoz neki Evával tett bevásárlókörútjairól.”
Forrás: okmagazine.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását