2024. április 25. - Márk

Csökkent a forgalom a főváros útjain

Csökkent a forgalom a főváros útjain péntek reggel nyolc óra után, olyan helyeken is jól lehet haladni, ahol egy átlagos hétköznapon egyébként dugó van - derült az utv.hu webkamerás képeiből, valamint a Fővinform jelentéséből.
2008. április 18. péntek 10:06 - Hírextra
Csökkent a forgalom, már folyamatosan lehet haladni a bevezető utakon, a hidakon és a belváros útjain is - írta közleményében a Fővinform.

Az utv.hu-nak tíz csomópontban vannak webkamerái a városban, az Árpád híd pesti hídfőjénél, a Margit híd budai hídfőjénél, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a Széna téren, az Oktogonnál, az Astoriánál, az Üllői út és a Ferenc körút kereszteződésénél, az Erzsébet térnél, a Nyugati téren, valamint a Blaha Lujza téren.

A webkamerák képei szerint a Margit körúton a Széna tértől a Margit híd irányába szinte alig látni autót, holott ez az útszakasz egy szokásos hétköznapon, szinte állandóan be van dugulva.
Ugyanez a helyzet a Szabadsajtó úton és a Kossuth Lajos utcában is.

A képek szerint egyedül az Üllői úton, a Ferenc körútnál van nagyobb forgalom, ott a belváros felé valamivel lassabb a haladás.

Az MTI tudósítói azt tapasztalták, hogy sok helyen szinte hétvégi forgalom van, például a Váci úton és a Megyeri úton is rendkívül kevés az autó. Szintén ez a helyzet a Krisztina körúton és az Attila úton is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását