2023. február 7. - Tódor, Rómeó

Természetfilmek a honlapon

Magyarország különös, eldugott kistájaival, ritkán látható természeti jelenségekkel és élőlényekkel találkozhatnak azok, akik ellátogatnak az egyetlen hazai rendezésű országos természetfilm-fesztivál honlapjára, és belenéznek a videóarchívum gazdag filmkí
2008. április 16. szerda 15:28 - Hírextra
Az idén augusztusban negyedszer megrendezésre kerülő Csizmazia György Országos Természetfilm-fesztivál hivatalos honlapján, a www.pusztaszer.hu website-on a szervezők on-line videóarchívumot nyitottak a hazai gyártású természetfilmek iránt érdeklődő közönség számára. A jobbára csak a pusztaszeri országos természetfilm-fesztiválon látható kisfilmek között böngészve többek közt olyan rejtett csodákra bukkanhatunk, mint az Ásotthalom közelében található virágpompás Csoda-rét, vagy a Székesfehérvár határában megbújó Sós-tó.

A tiszavirágzás lenyűgöző koreográfiája, a kertünkben rejtőző rovarokról készült közeli felvételek, vagy a Bükk-hegységben átélt éjszakai vihar képei kitűnő szórakozást és feltöltődést kínálnak a természetfilmek kedvelőinek. A természetfilm-fesztivál kisfilmjeiből készült, folyamatosan bővülő válogatás a Videóarchívum menüpont alatt érhető el a honlapon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását