2023. február 7. - Tódor, Rómeó

Szexelj a szabadban!

Egyre melegebb van – ez a legjobb idő a szexre! Most elmondjuk neked, hogy melyik az öt legkedveltebb hely, ahol garantáltan jókedved lesz. Tehát, egy lusta nyári vasárnapon, vagy a kettesben töltött nyaralásotokon ünnepeljétek így a napot, és emelj
2008. április 7. hétfő 06:35 - Hírextra
Érezd a nap melegét a meztelen testeden

Miért olyan nagyszerű? Néhányan azt állítják, hogy a testünk csak akkor van teljesen nyugalmi állapotban, amikor süt ránk a nap, mert a nap és a test bioritmusa ugyanaz. De nemcsak a napsugarak teszik a szabadtéri szexet verhetetlenné. Most kidolgoztuk az érzéki programindítók néhány kombinációját. Az emberek nyáron a semmittevéssel szeretnének foglalkozni, a bőr ünnepéről gondoskodnak; a barna szín még a félénk embert is magabiztossá teszi (ahogy a bátyám mondaná, a barna háj jobban néz ki, mint a fehér).

Napernyő állítása csak növeli a vágyat – folytassátok egymás simogatását, akárhol. A hő és a pára lelassít: túlságosan pihentek vagyunk mozogni, nehezünkre esik megemelni a végtagjaink, de boldogan várjuk és élvezzük a lusta, erőtlen szerelmeskedést…

Ha félénk vagy kimenni: csináljátok a kandalló előtt. Csináljatok úgy, mintha egy 80-as évekbeli giccs-filmben szerepelnétek: először csak egy melltartó a széken, aztán egy pár magas sarkú a földön, és két üres pezsgős pohár az asztalon. Aztán a háttérben felfedezitek a kandalló előtt lassan és finoman szeretkező párt. Igen, ez tényleg nagyon nyálasan hangzik, de aki kipróbálta, tudja milyen eget rengetően jó érzés! Ez az egyik oka, amiért ezeket a vastag szőnyegeket „plüss-rakásnak” is nevezhetjük. Többet fekszünk rajta, mint amennyit mászkálunk, mert nagyon kényelmesek. Emellett, a tűz igazán ragyogó, és meztelenkedni mellette borzalmasan dekadens. Egy martinit?

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását