2024. április 19. - Emma

Hogyan hódíthatod meg a csajokat

Minden srác szeretne boldogulni a nőkkel – de csak kevesen ismerik a játékszabályokat. A legtöbb férfi ezen a téren teljesen vak – ami nagyszerű hír. Miért? Azt jelenti, hogy ha tanulsz pár trükköt és elsajátítasz néhány ötletet, akkor a verse
2008. április 4. péntek 06:44 - Hírextra
Az alábbi pár tanácsunk megfogadásával jól kezdhetsz - folyamatosan növeli a magabiztosságod, és jó útra terel téged. Tehát: alkalmazd bátran az alábbiakat:

Húzd meg a határvonalat, amilyen hamar csak lehet

A határ meghúzása – ha illően teszik – vezetést, helyzetet és férfiasságot épít ki. Ez különösen akkor fontos, ha te egy vagy a sok közül (mint én voltam), aki úgy érzi, hogy mindent meg kell adnia egy nőnek, amire csak vágyik.

Ezzel csak az a probléma, hogy megöli a vonzalmat. Nem akarja, hogy a lábtörlője légy – azt szeretné, ha te lennél A férfi. Tegyük fel, hogy melléd lép és megérint; mond azt neki, félig viccelve, hogy „Ne érints meg”.

Még ha élvezetesnek is találod a helyzetet, ezzel kifejezed, hogy tudod, hol a határ – hogy nem felejted el. Tehát, húzd meg a határvonalat egy mókás és szórakozató módon, de ragaszkodj hozzá, ha komoly dolgok merülnek fel. És ne hezitálj korlátokat szabni, ha a csaj csak játszik veled.

Ne add ki magad bárkinek

A legtöbb srác, amikor olyan nővel találkozik, aki igazán tetszik neki, azonnal mindenét felajánlja neki. Sajnos, ez az üzenet hozzá úgy jut el, hogy nem te vagy életed legfontosabb személye – hanem ő. Ez rossz lépés. Ehelyett, mindig legyen valami, ami elérhetetlen lesz számára. Ha fenn akarod tartani a vonzalmat, a figyelmét, ne add át neki rögtön szíved kulcsát, hagyd, hogy élvezze, hogy melletted lehet.

Légy csillag

Randi esetén a legtöbb férfi keringeni szeretne a nő körül, mint bolygó a pályáján. Ha gyorsan szeretnéd a nő figyelmét felkelteni, akkor légy te az, aki körül legyeskednek. Légy központi alak, akit szívesen körülvesznek. Ha annyira megközelíthetetlenné válsz a nők számára, akkor hatással kezdesz rájuk lenni.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását