2024. május 2. - Zsigmond

Ördög Nóri a sokoldalú

Ördög Nóritól távol áll a főzés, de nem azért, mert leesne a karikagyűrű az ujjáról, ha fakanalat fogna kezébe, hanem azért, mert az ideje nem engedi. Mivel a népszerű műsorvezető napjai nemcsak abból állnak, hogy hajnalok hajnalán felkel, bemegy a Reggel
2008. április 3. csütörtök 13:42 - Hírextra
Kevesen tudják, de Nóri nagyon elfoglalt és néha már ki sem látszik a munkából. Szerkesztője többek között az RTL Klub legújabb – A Királynő – című műsornak - és tagja a szülővárosa – Mórahalom – színi társulatának is.

- Nemrég volt a legújabb darabunk premierje, így egy kicsit fellélegezhetek, mert csak a hétvégi előadásokra kell vidékre utaznom.

A népszerű műsorvezető hétköznap az RTL Klub székházában „robotol”, hétvégén pedig Budapest és Mórahalom között ingázik. Ennek ellenére Nóri egy cseppet sincs elfáradva, kicsattan az életenergiától, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a napokban elkezdett főzni is.

- Örültem, hogy szerepelhettem a Vacsoracsata című műsorban, mert nagyon jól éreztem magam a forgatások alatt. Igaz, egy kicsit fárasztó volt, de megérte. Nagyszerű társaság verődött össze, minden este jó hangulatban telt. Néha már enni sem tudtunk a sok nevetéstől.

Nóri nem budapesti otthonában, hanem nagyszülei házában vendégelte meg vetélytársait, mivel úgy érzete, elkél majd a segítség, ha megakadna a 3 fogásos menü készítése közben.

- Bevallom őszintén, nem tudok főzni, ezért nagymamám, mint egy hangos szakácskönyv mondta, hogy mikor mit tegyek, de nagyon élveztem.

Nóri olyannyira kedvet kapott a főzéshez, hogy a napokban elkészítette élete első sütijét, amit a Reggeli stábján tesztelt.

- Szerintem ízlett nekik, mert mind elfogyott – mondta nevetve Nóri.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását