2024. április 28. - Valéria

Szépség és a szörnyeteg!

Hollywood egyik legszexisebbnek tartott fiatal színésznője, Megan Fox annyira szereti kollégáját, Mickey Rourke-ot, hogy a sztár tiszteletére egy új tetoválást is varratott jobb oldalára.
2010. június 17. csütörtök 12:30 - Tóth Szilvia

A 24 éves szépséget teljesen levette a lábáról a plasztikai műtétjei miatt mára rémesen kinéző 57 esztendős Rourke.

Nyilatkozata során, Mickeyt csodálatos embernek nevezte a Transformers hősnője, melyet a közös filmjük, a Passion Play forgatása után tapasztalhatott meg.

– Igazi géniusz. Szeretni fogom mindhalálig. Remélem, hogy hamarosan lesz gyereke, mert csodálatos apa lenne-. A gyönyörű színésznő, kiért férfiak ezrei epekednek,  legújabb tetoválásával is a Golden Globe - díjas színész előtt kívánt fejet hajtani mondván, hogy ő annyira "különleges". Utóbbi mondatában, pedig valószínű senki sem kételkedik.

A felirat egyébként úgy hangzik: „Azokat, akik táncolnak őrültnek tartják azok, akik nem hallják a zenét”, s egy Angela Monet versből származik. De összecseng a 13. századi perzsa költő, Rumi soraival is.

Persze Rourke sem maradt adós a dicsérettel.
– Megan a legtehetségesebb színésznő, akivel valaha dolgoztam. Amikor sír a vásznon, teljesen elérzékenyülök – jelentette ki az eddig sokkal inkább a külsejével, mintsem a tehetségével kitűnő kollegináról.

Kérdés, hogy mit szól a szépség és a szörnyeteg turbékolásához Fox barátja, Brian Austin Green. Elvégre nem ez lenne az első alkalom, hogy egy fiatal színésznő bedől Rourke „eredeti” sármjának.

 

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását