2024. május 18. - Erik, Alexandra

Tilos nők után fütyülni

Egy angliai építőcég vezetősége megtiltotta a kőműveseknek, hogy azok a nők után fütyüljenek. A bristoli székhelyű George Wimpey nevű vállalat szerint a női nem iránt szimpátia ilyesfajta kinyilvánítása ódivatú és elriasztja az épülő lakóparkokból a kifin
2008. április 3. csütörtök 13:45 - Hírextra
Richard Goad eladási és marketing igazgató körlevélben figyelmeztette a cég hat építési helyszínén dolgozó kőműveseket, hogy ügyeljenek a viselkedésükre.

„A 21. században a füttyögés már idejét múlt dolog. Vásárlóink tudják, mit akarnak, és ma már általánosan elfogadott nézet, hogy a nők nem viselik jól, ha utánuk fütyülnek” – állt a levélben.

Cégvezető szerint a nőkkel érkező barátokat és férjeket is sérti a kőművesek nem kért kitüntető figyelme.

„Mindez feszültséget kelt, és elvonja a figyelmet a lakáskeresésről, amelynek pedig kellemes élménynek kellene lennie” - fejtegette az igazgató, és hozzátette: beszélt néhány munkatárssal, akik elfogadták érvelését, hogy a tisztelettudó magatartás több ügyfelet hoz be az utcáról.

A füttyögőket nem fenyegették meg büntetéssel, mert azt remélik, hogy a kőművesek önként csendben maradnak majd, ha egy-egy csinos hölgyet látnak az építkezésen.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását