2024. május 14. - Bonifác

Zwickl csoportelső, Zombori kiesett

Zwickl Dániel harmadik mérkőzését is megnyerte, így csoportelsőként lépett a 32 közé az asztaliteniszezők Nantes-ban zajló európai olimpiai selejtezőjén. Zombori Dávid kikapott a harmadik fordulóban, s ezzel kiesett.
2008. április 3. csütörtök 13:39 - Hírextra
A továbbjutását már szerdán bebiztosító Zwickl csütörtökön a svéd Pa:r Gerell ellen lépett asztalhoz és magabiztosan, 4-0-ra nyert. Csoportelsősége kellemes meglepetés és a további szereplése szempontjából is fontos, mert így kiemelt lesz a főverseny első szakaszában.

Zombori két szettet ugyan elvett az eddig százszázalékos szerb Aleksandar Karakasevictól, de végül kikapott, s négyesében csak a harmadik helyen végzett, így búcsúzott a további küzdelmektől.

A csoportselejtezőben az 1-2. helyen kellett végezni a továbbjutáshoz, a verseny második, pénteken rajtoló kieséses szakasza kínálja majd a kvótaszerzés lehetőségét. Zwickl mellett Póta Georgina is tagja már a 32 mezőnyének.

Csütörtökön még Jakab János (14 órától) és Lovas Petra (17) lép asztalhoz a magyarok közül, mindkettőjüknek nyernie kell a 32 közé kerüléshez.

Eredmények:
férfiak, 3. forduló:
F csoport:
Zwickl-Gerell (svéd) 4-0
Zwickl csoportgyőztesként jutott a 32 közé.
J csoport:
Karakasevic (szerb)-Zombori 4-2
Zombori harmadik lett, s ezzel kiesett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását