2024. május 3. - Tímea, Irma

Bringák a vasúttörténeti parkban

Pénteken nyit a Vasúttörténeti Park és nem is akármilyen eseménnyel: első alkalommal rendeznek speciálisan a kerékpárokra és erre a biciklis életmódra fókuszáló expót.
2008. március 27. csütörtök 15:21 - Hírextra
A nyitónapon 13 órakor Cseh László világbajnok úszó és az olimpia bajnok vízipólós Kiss Gergely is nyeregbe pattan, hogy összemérjék bringás tudásukat az ügyességi pályán.

A szervezők nem csak a megszállott kerékpárosokat várják a háromnapos eseményre, hanem azokat is, akik hobbiból tekernek, hiszen a háromnapos kiállításon mindenki megtalálja a neki legérdekesebb látnivalót, a legújabb kétkerekű csodákat és az oldtimer bringákat, valamint programokat, például kerékpáros bemutatót. De a látogatók is kipróbálhatnak néhány drótszamarat az ezer négyzetméteres tesztcsarnokban. Lesz spinningelési (teremkerékpározási) lehetőség, szabadtéri csocsó, és a Vasúttörténeti Park szolgáltatásai is kipróbálhatók, például a mozdonyvezetés, fordítókorongozás, lóvasút.

A gyermekekről sem feledkeztek meg a szervezők, a kicsiket az ügyességi és KRESZ-pálya várja, de kisvasútra is szállhatnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását