2024. március 29. - Auguszta

Kaposvári fesztivál

Rendkívül sokszínű a Kaposvári Tavaszi Fesztivál idei, március 14-én kezdődő programsorozata; kiállítások, hangversenyek, irodalmi és művészettörténeti előadások sora ígér színvonalas szórakozást a művészetek iránt érdeklődők számára - mondta Stickel Péte
2008. március 11. kedd 12:23 - Hírextra
A kiállítások sorát, s egyben a fesztivált a Somogyi Fotóklub elmúlt ötven évét bemutató tárlat nyitja március 14-én. Emellett egy japán képző- és iparművészeti kiállítást, az immár hagyományos katonazenekari találkozót, és az idén a médiával és a nyilvánossággal foglalkozó Jogi beszélgetések elnevezésű programot ajánlotta az igazgató a közönség figyelmébe.

A hangversenyek közül a Kaposvári Szimfonikus Zenekar koncertjét, Drahos Béla fuvolaestjét, a fennállásának 50. évfordulóját ünneplő Kaposvári Honvédzenekar koncertjét, Szabó István pánsíp művész fellépését, valamint a Kodály Zoltán tiszteletére rendezett Magyar Zeneszerzői Est - Kórusok hangversenyét emelte ki.

A gyerekeket a Magyar Mozdulatművészeti Társaság: Karnevál - Az állatok farsangja című táncjátéka szórakoztatja, a kissé idősebbeket pedig a Republic együttes koncertjére várják.
Az idei, 17. Kaposvári Tavaszi Fesztivált április 4-én este a Somogy Táncegyüttes előadása zárja a Csiky Gergely Színházban.

A programokra 10,8 millió forintot költenek - mondta a művelődési igazgató, hozzátéve: ebből 6,9 millió forintot az önkormányzat áll, a többit szponzorok adták össze.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását