2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Kate Hudson és Owen Wilson megint összejöttek!

Most már biztos, hogy Kate Hudson és Owen Wilson ismét együtt járnak. A két hollywoodi sztárt először március 16-án látták újra együtt Miamiban, ahol Owen új filmjét, a Marley és én-t forgatja Jennifer Anistonnal. Aztán pedig húsvét hétvégén is South Beac
2008. március 25. kedd 16:08 - Hírextra
Kate Hudson és Owen Wilson kapcsolata kezd komolyra fordulni. A két hollywoodi színész korábban már járt együtt, de szakítottak. Most viszont ismét felmelegítették a kapcsolatukat. Többször is látták őket együtt az elmúlt hetekben. „Éjjel South Beach-en randiztak” - nyilatkozta egy forrás az OK magazinnak - a Lincoln Road-on sétálgattak kézenfogva, majd bementek a moziba. Miután a film véget ért, a pár Owen Wilson házához hajtott.”

Húsvét hétvégén a szerelmesek Biscayne Bay-en töltötték az időt Kate fiával, Ryderrel, aki a színésznő korábbi, a Black Crowe zenekar énekesével, Chris Robinsonnal kötött házasságából született. Kate-et többször látták Miamiban március eleje óta, és a színésznő egyik ismerőse szerint Owen az egyedüli ok, amiért a sztár ennyiszer látogatott el Floridába. „Próbálják titkolni, de ha Kate Floridába megy, egyértelmű, hogy Owennel van randevúja.” - mondta Kate Hudson egyik közeli ismerőse.

A huszonnyolc éves Kate és a harminckilenc éves Owen 2006 őszén kezdtek el randizni, de 2007 májusában befejeződött a kapcsolatuk. A pletykák szerint Madonna az Oscar-díj átadása után rendezett partiján kezdtek el újra flörtölni, majd össze is jöttek. Meglátjuk, ezúttal tovább tart-e majd a két sztár románca, mint első alkalommal.
Forrás: okmagazine.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását