2024. május 3. - Tímea, Irma

Különcködik a leendő brit nemzeti hős

Harry brit herceg kénytelen volt megvenni felszerelése egyes darabjait az iraki bevetéshez, mivel a hadsereg által kiadott holmik nem voltak megfelelőek, állítja a News of the World című brit bulvárlap.
2007. március 2. péntek 14:48 - Hírextra
A lap szerint a brit trónörökösi rangsorban harmadik helyen álló Harry több mint ezer fontot (400 ezer forintot) költött arra a tíz felszerelési tárgyra, amely alapvető lesz a májusi kiküldetésnél.

A 22 éves herceg olyan holmikra tett szert, mint egy hálózsák, a tájékozódást megkönnyítő globális helymeghatározó rendszer (GPS), szerelőkés, speciális védőszemüveg és sivatagi bakancs, hevederek, valamint meleg alsónemű. A legdrágább tárgy Harry arzenáljában a 225 fontért (90 ezer ft) megvásárolt védősisak.

Károly herceg kisebbik fia májusban indul Irakba, ahol egy 12 fős páncélozott felderítő egység parancsnoka lesz. Harry tavaly végezte el a Sandhurst katonatiszti főiskolát és hadnagyi rangot szerzett.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását