2024. május 30. - Janka, Zsanett

Pély Barna megmondta a frankót - videóval!

„Nem szeretnénk azonosulni egy-két másik médiaszemélyiséggel, akik degradálják azt, amit mi csinálunk” – mondta a bulvárlapokban egyre kevesebbet szereplő Pély Barna.
2009. szeptember 7. hétfő 13:39 - HírExtra
Pély Barna átpártolt azon celebek táborába, akik mintegy isteni sugallatra tudatosan szorítják vissza szereplésüket a bulvármédiában. Pély és párja, a Megasztárból megismert Galambos Dorina igyekszik minden médiamegjelenést elkerülni, s láss csodát, azóta megduplázódott a fellépéseik száma!

"Tudatosan szabályozzuk ezt a dolgot, hiszen nem szeretnénk azonosulni egy-két másik médiaszemélyiséggel, aki azzal, amit művel, degradálja azt, amit mi csinálunk" - mondta el a Tabu TV-nek Pély, aki hozzátette: az sem mindegy, milyen fajta médiáról beszélünk.

"A televízióban tudok beszélni, tehát ahhoz nagyon ott kell lenni a toppon, hogy szétvágják a beszélgetést, meg lehet csinálni, de egyébként sok értelme nincs, mert úgyis kiderül. A nyomtatott sajtóban van az, hogy kirakják a képedet, aláírnak bármit, és akkor az emberek úgy érzik, hogy úgy volt. Ráadásul az írott sajtó nagyon erős, hiszen az ember grafikailag rögzít" – tette hozzá a United frontembere.

Ennek tükrében valóban meglepő, hogy Pélyék állítása szerint mióta nem ők folynak a csapból is, sokkal több felkérést kapnak, több fellépésre hívják őket.

Talán ezt a stratégiát kellene követniük azoknak is, akik „degradálják” Pélyéket…

Forrás: HírExtra/Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását