2024. április 29. - Péter

Négy tipikus pasi, akikkel semmiképp sem szabad randiznod

Milyen férfival érdemes randevúzni? - biztosan sok nő felteszi magának ezt a kérdést, hiszen senki sem szeret csalódni az első randi után. Így jó, ha előre gondolkodunk: kivel érdemes találkozni? Itt erre most nem adhatunk választ, de arra igen, hogy mely
2008. március 24. hétfő 07:19 - Hírextra
Mr. Adrenalin

Ez a srác szörfözik, ejtőernyőzik, szóval mindenféle olyan dolgot csinál, amiktől az egekbe szökik az adrenalinszintje. És mindezeket bizonyítandó dagadó izmai vannak, melyeket szívesen mutogat. Hogy boldoggá tedd, te is kénytelen vagy hasonlóan pörgős életet élni. Ez a srác nem szeret otthon ülni, és elvárja, hogy te se tedd ezt. A harmincas évei végén járó Mr. Adrenalin szívesen nevez be mindenféle maratonra és triatlonra, és örül neki, ha te is így teszel. Ha Hawaiira utaztok, ne hidd, hogy lustán heverészhetsz majd a parton… ő edz, te pedig biztatod. Ha tetszik mindezz, hát randizz vele; de ha nem, messzire kerüld el a hasonló típusú férfiakat.

Kedves fickó tökéletes öltözékben

Nagyon odafigyel az öltözködésére, talán még több időt tölt vásárlással, mint te. Szerinte meg is van az eredménye, mert úgy gondolja, remekül néz ki. Ebből kifolyólag nem érti, miért van, ha egy bárban egy nő valaki máshoz lép oda. Véleménye szerint eljön majd az az idő, amikor a nőknek rendbe jön az ízlése, és már csak ő kell majd nekik, hiszen nála jobb stílusa kevés embernek van.

Sapkás Casanova

A suliban közepes tanuló volt, de a jelenlegi életére biztosan ötöst kapna! Ő az, aki minden idejét különböző klubok VIP-részlegében tölti, drága italokat rendelve. Ő a társaság középpontja, elszórakoztat mindenkit. Casanova sapkában - a sapka fajtája az aktuális divatirányzatnak megfelelően változik. A randevún minden figyelemmel elhalmoz, de vigyázz: talán holnap mással teszi ugyanezt.

Mr. Üzletember

Ez a srác állandóan öltönyben jár, folyton dolgozik, és nagyon fontosnak tartja magát. Ha pedig véget ér a munka - már ha van ilyen - képes úgy partizni, mintha a holnap nem is létezne. Mivel a munka és a parti mellett nem sok ideje marad, veled sem nagyon tud törődni. Lássuk be: a munka az igazi szerelme, nem te. És mivel a legtöbb idejét a munkahelyén tölti, nem kizárt, hogy a titkárnőjével kizárólag munkakapcsolata van… Szóval, talán jobban teszed, ha vele sem randizol.
Forrás: cosmopolitan.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását