2024. április 29. - Péter

Milyen balesetek érhetnek szex közben?

Ha a Vészhelyzetben már megszeretted a jóképű orvosokat, akkor most még inkább hősként tekintesz majd rájuk! Sok eltévedt kulcsot, virslit szabadítottak már ki nőkből! És még mit?
2008. március 22. szombat 08:14 - Hírextra
Eszméletlen szex

Sosem fogom elfelejteni azt az esetet, amikor egy fiatal lányt és fiút hoztak be a sürgősségire. A lány nagymamájának távollétében akartak szexelni. Síkosítót kerestek, és találtak is, a nagymama jól elzárt orvosi szekrényében. De a tubusban nitroglicerint volt, egyfajta szívgyógyszer, ami hatalmas vérnyomászuhanást képes eredményezni. Amikor a nagymama hazaért, meztelenül, egymáson fekve találta a fiatalokat, akik nem voltak eszméletüknél. Miután behozták, oxigént és infúziót kellett kapniuk.
Összeragadva

Egyik éjszaka egy nőt toltak be a hordágyon, egy szál fehérneműben. Fölötte terpeszben guggolt egy férfi. Elmondták, hogy drogokat vettek be, hogy fergetegesen vadul szexelhessenek. Ám egyszer csak a nő hüvelye összerándult, és a férfi pénisze benne ragadt. Így jöttek be. Néhány perces izomlazító torna után sikerült szétválasztanom őket. Utána viszont a rendőrségen kötöttek ki, drogfogyasztásért.

Nem tervezett szolgáltatás

Egy nőt hoztak be erős menstruációs görcsökkel. A belgyógyászatra küldtem, bár külsőleg teljesen egészségesnek látszott. Azt mondta, ez teljesen normális ciklus, pedig azt hitte, hogy terhes, mert párjával régóta gyereket szeretnének. A nőgyógyász jött, hogy beadjon neki egy erős fájdalomcsillapítót. Ő első ránézésre megállapította, hogy nem kell tovább várni, mert mindjárt szülni fog! Hamarosan egy egészséges lánya született!

Nyelvbotlás

Kezdő nővér voltam, amikor azt a feladatot kaptam, hogy fürdessek meg egy beteget. Örültem, de izgultam is, mert nagyon helyes férfi volt. Nagyon igyekeztem gyakorlottnak tűnni, és minden jól ment, míg egyszer csak elszóltam magam. A hátát mostam, és ahelyett, hogy azt mondtam volna, „Forduljon meg!”, azt mondtam: „Fordulj rám!” Meglepődve nézett rám, és azt mondta: „Nem tudom, hogy elég nagy-e a fülke, de megoldom!”

Kulcsra zárva

Egy ideges nő lépett be a rendelőbe. Elmesélte, hogy a barátjával ültek a kocsiban, és nagyon összevesztek. Mérgében a nő kikapta a slusszkulcsot az autóból, és feldugta a hüvelyébe. De nem tudja kivenni. Én sem találtam, ezért arra jutottunk, valószínűleg valahol a kocsi mellett esett ki.

Anál-banál

Egy pár érkezett, és a fiú azt mondta, a barátnője csak meg akarta mérni a lázát, de a hőmérő a fiúban ragadt. Szabad szemmel is láttam, és egy csipesszel kivettem. Hőmérő volt, persze, de egy speciális, extrahosszú eszköz…

Hot-dogos beavatkozás

Egy orvos mellett asszisztáltam, akihez egy gyomorfájdalomtól szenvedő nőt hoztak be. Egy volt főiskolai osztálytársnőm volt, aki nem örült túlságosan, amikor meglátott. Bevallotta, hogy igazából egy virslit vett ki a fagyasztóból, hogy vibrátorként használja, de ez kezdett kiolvadni, és végül beletört. Sikerült eltávolítani.

Labdajáték

Egy fiatal pár állított be a következő történettel: szex közben a nő egy teniszlabdát nyomott fel a fiú végbelébe. Olyan mélyre került, hogy sem ők, sem mi nem tudtuk kivenni. Amíg a sürgősségi szakemberre vártunk, a férfi elkezdett köhögni. A nyomás hatására a labda kiugrott, és elég erő volt benne ahhoz, hogy körbe gurulja a szobát. Épp ekkor érkezett meg szakember, aki felkapta a folyosón árválkodó labdát.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását