2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Támogatja a tudást a Szerencsejáték Zrt.

Egymillió forintos adománnyal támogatja a Szerencsejáték Zrt. a Zalaegerszeg Felsőfokú Oktatásáért Közalapítvány által létrehozott Karrier Iroda és Diákcentrum informatikai fejlesztését - tájékoztatta pénteken az MTI-t a közalapítvány igazgatója.
2008. március 21. péntek 10:29 - Hírextra
Balaicz Zoltán közölte: a 2007-ben létrehozott Karrier Iroda és Diákcentrum feladata a felsőoktatás és a támogató cégek, vállalatok közötti kapcsolat szorosabbá tétele, a hallgatók munkaerő-piacra segítése, valamint szakmai gyakorlatok szervezése és a hallgatói utánkövetési rendszer létrehozása. A támogatásról szóló adománylevelet az igazgató csütörtökön vette át a Szerencsejáték Zrt. Pécsi Területi Igazgatóságának vezetőjétől, Csősz Violettától.

A társaság igazgatósága a területéhez tartozó megyékből minden évben kiválaszt olyan szervezeteket, amelyeket céljuk és működésük alapján támogatásra érdemesnek talál. A bírálóbizottság 2008-ban így választotta ki Zala megyéből a zalaegerszegi közalapítványt - tette hozzá Balaicz Zoltán.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását