2024. április 18. - Andrea, Ilma

Szerencsejáték Zrt. a Neten? Fogadjunk!

A pályázatoktól függően másfél év múlva beindíthatja új, kizárólag interneten elérhető fogadási rendszerét a Szerencsejáték Zrt. - mondta Somorai László, a társaság szóvivője az MTI kérdésére kedden.
2007. április 25. szerda 11:48 - Hírextra
A Szerencsejáték Zrt. április 10-én tette közé ajánlati felhívását szerencsejátékok interneten történő szervezésére alkalmas informatikai rendszer fejlesztésére, szállítására. Az ajánlatokat május 24-én délutánig nyújthatják be a pályázók a Szerencsejáték Zrt. Játékszervezési Igazgatóságához. Somorai László, a társaság szóvivője az MTI kérdésére elmondta, az internetes fogadórendszer iránti legfőbb elvárás, hogy ugyanolyan biztonságosan tudjon működni, mint a társaság jelenlegi játékainak értékesítése.

A játék típusáról a Szerencsejáték Zrt. a pályázatok elbírálása után dönt. A társaság évi 2-20 milliárd forint bevételt vár az új on-line szerencsejátékoktól, ami függ a játék bevezetésekor a hazai internethasználat fejlettségétől, és az aktuális adózási szabályoktól is.

A Szerencsejáték Zrt. tavaly 141 milliárd forint feletti árbevételt ért el, szemben a 130 milliárd forintos tervvel - mondta Székely Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek korábban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását