2022. december 9. - Natália

Számítógép hátrányos helyzetű fiataloknak

Újabb négy számítógépet adományozott a nyíregyházi Nyírerdő Zrt. a Volt Állami Gondozottak Országos Egyesületének, hogy segítse a Tiszadobon élő hátrányos helyzetű fiatalok felzárkóztató képzését - közölte Vereb István, a társaság sajtóreferense kedden az
2008. március 18. kedd 17:38 - Hírextra

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen az Oktatási és Kulturális Minisztérium Tanoda-programja keretében szervezik a képzést a támogatásra szoruló diákoknak a továbbtanulási esélyegyenlőség javítására.

Az oktatáson a helyi fiatalok, köztük az állami gondozottak kapnak segítséget tudásuk, ismereteik bővítéséhez egyéni tanterv alapján.

A tiszadobi tanoda számítógépes tantermének eszközfejlesztését a Nyírerdő Zrt. 2005 óta támogatja számítógép-adományaival. Eddig a cégtől 12 teljes felszereltségű gépet kapott az iskola.

Az informatikai eszközökön a fiatalok elsajátíthatják a számítógép-kezelést, valamint az internet segítségével növelhetik tudásukat a továbbtanuláshoz, a szakmaszerzéshez.

Az újabb négy számítógépet a Nyírerdő Zrt. képviseletében Halmágyi János és Tamás Zsolt osztályvezető adta át Gallyas Józsefnek, az állami gondozottak egyesületi elnökének.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását