2024. március 29. - Auguszta

Lemondott a kormánybiztos

Március 31-i hatállyal lemondott az audiovizuális kormánybiztos; az MTI információját pénteken maga Sarkady Ildikó erősítette meg, jelezve egyben, hogy a Miniszterelnöki Hivatalból is távozik.
2008. március 21. péntek 16:55 - Hírextra

"Mindent, amit lehetett, és tőlem telt, megtettem" - mondta a távozása okait firtató kérdésre, hozzátéve, a médiarendszer újraszabályozása érdekében - a vezetése alatt álló csapat által tett előkészületek után - most már a politikai erőkön a sor, hogy lépéseket tegyenek.

Sarkady Ildikó egyben megerősítette az MTI azon információját, hogy személye szóba került az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnökének jelölése során.

A most lemondó kormánybiztos tavaly augusztus végén kapta meg kinevezését a miniszterelnöktől; azt megelőzően - 2006-tól - Gyurcsány Ferenc médiapolitikai főtanácsadójaként tevékenykedett.
Vezetése alatt készült el a digitális átállás stratégiája, valamint a műsorterjesztésről és a digitális átállásról szóló törvény tervezete, illetve a Nemzeti Audiovizuális Média Stratégia (NAMS).

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását