2024. május 12. - Pongrác

Fidesz: Elég a hazugságból és a pazarlásból!

A kormány képviselői a Szociális Népszavazás óta azt hazudják, hogy nem tudják visszaadni az egészségügynek és az oktatásnak azt a pénzt, amit korábban kivonnak onnan.
2008. március 14. péntek 14:37 - Hírextra
Ez azonban nem más, mint a bukott miniszterelnök kicsinyes bosszúállása az emberekkel szemben, akik nemet mondtak a kormány politikájára. A kormány százmilliókat, sőt milliárdokat költ teljesen felesleges luxuskiadásokra: még el sem indult kormányzati program kommunikációjára, luxusautókra és öntömjénező reklámra. Ma került nyilvánosságra, hogy a Magyar Posta 600 millió forintot költ PR célokra az adófizetők pénzéből. Ez az egyre mélyülő szociális válság idején cinikus, felháborító és elfogadhatatlan. Határozottan felszólítjuk a pénzügyminisztert, hogy azonnal utasítsa a Magyar Posta vezetőit a döntés visszavonására.

Ágh Péter
országgyűlési képviselő
Fidesz
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Ozmium
2008. március 14. 20:32
Állami pénzek és az Orbán-kormány.

Csaknem 800 millió forintot költött a millenniumi augusztus 20-ra a Miniszterelnöki Hivatal Országimázs Központja.
A részleteket azonban nem árulták el, mondván: a karácsonyi ebéd tálalásakor sem sorolja fel az anyuka, mennyibe került a bejglihez a tojás.

– Augusztus 20. után is megjelenik a Millenniumi Országjáró című kiadvány, amelyet az ünnepi programok publikálása érdekében indított az Országimázs Központ.

– A Káel Csaba rendezte Bánk bán 766 millió forintból, a Hídember 1,8 milliárd forintból készült, a miniszterelnök útjainak dokumentálását, pedig 586 millió forintért végezte az Ezüsthajó Kft.

– 2001. szeptember: Az Állami Számvevőszék szerint nem volt összhangban a közbeszerzési törvénnyel, hogy az Országimázs Központ közbeszerzési eljárás nélkül, eseti szerződéseket kötött a Fidesz kampánycégével, a Happy End Kft.-vel.

– 2000–2002: az Orbán-kormány 13,5 milliárd forintot összpontosított a kancelláriába kommunikációs feladatokra, valamint az országképp alakítására.

– Az Álmok álmodói – világraszóló magyarok kiállítás 240 forintos belépti díja mellé ajándék órákat adtak. Összesen 402 millió forintot fizettek az 500 ezer darab óráért, amelyek beszerzési ára állítólag mindössze 70 millió forint volt. / Népszava/

Ezekről is szeretném képviselő úr véleményét olvasni!
Szifo
2008. március 14. 18:52
Bizony, én is ezt mondom a Fidesznek. Elég a hazugságból! Csőbe húzták a szavazókat, s most ugyancsak nekik nyújtják be a számlát! Mert senki ne tévedjen, a költségvetés a mi pénzünk.
Orbán politikai kalandor!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását