2024. május 2. - Zsigmond

Jennifer Aniston két pasi közt őrlődik

Jennifer Aniston egyre jobban összemelegszik kollégájával, Owen Wilsonnal. Jennifer és Owen elválaszthatatlanná váltak közös filmjük, a Marley and Me (Marley és én) forgatása alatt. A Miamiban forgatott jelenetek között nyíltan flörtöltek egymással. A stá
2008. március 13. csütörtök 16:47 - Hírextra
„Gyakran megölelik egymást, és nem csak a felvétel kedvéért, ugyanis észrevettem, hogy akkor is ezt csinálják, ha a kamera már nem forog” - nyilatkozta a produkció egyik munkatársa - Állandóan flörtölnek, úgy néz ki, eléggé bejönnek egymásnak.” Bár a Jóbarátok sztárja korábban aggódott, hogy milyen is lesz együtt dolgozni Owen Wilsonnal, maga is meglepődött azon, mennyire vonzódnak egymáshoz. Jennifer egyik barátja így fogalmazott: „Nem nagyon várta a forgatást, mert félt, hogy nem fognak kijönni Owennel. De most már úgy látja, Wilson remek srác, akivel öröm együtt lenni. Jennifer egyébként elég extrovertált alkat, de most nagyon nyugodtnak és boldog látszik, ha Owennel van.”

Múlt héten még úgy nézett ki, a harminckilenc éves színésznő Brian Bouma filmessel randizgat, akivel a Traveling című mozi vancouveri forgatásán találkozott; Owenről pedig az a hír járta, hogy felmelegítette viszonyát exbarátnőjével, Kate Hudsonnal, ugyanis a múlt hónapban együtt látták őket Malibuban. Jennifer már nagyon szeretne megállapodni, és gyermekeket szülni, így most azon őrlődik, Owent vagy Briant válassza-e. A sztár egyik barátnője az OK! magazinnak elmondta: „Mind a két srácnak vannak olyan tulajdonságai, amelyek nagyon bejönnek Jennifernek. Brian magas és jóképű, Owen pedig megnevetteti. Bármelyikük jó parti lenne a számára.”

Forrás: celebritywonder.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását