2024. április 26. - Ervin

Mit hoz Angelina Jolie-nak a jövő?

Jon Voight lánya nemcsak szépsége és sikerei miatt irigyelt. Legtöbben Bradet kapnák ki a kezei közül. De hogy ez az élet sem felhőtlen, arra a kártyák is rámutatnak. Vajon a gazdag és gyönyörű Angelina Jolie és a sármos Brad Pitt jövője irigylésre méltó?
2008. március 12. szerda 14:51 - Hírextra

Hamarosan a kártyák elárulják... A Tarotban tíz lapot kell húzni annak, aki jósoltatni akar. Hét lapot kör alakban terítenek ki az asztalra, úgy hogy a kör közepére is kerüljön egy. A maradék három lap a kör alá kerül egymás mellé. Angelina Jolie jövője a következőképp alakul a kártyák szerint:

A kör közepén lévő kártya (1. kép) a központi helyzetre ad választ. Aki a Willendorfi Vénuszt fordítja át, olyan ember, akinek életében a testiség fontos szerepet játszik. A kör alján (2. kép) leledzik Angelinának az a tette, ami miatt a jelenlegi szituációba került. Ez a domináns kövek kártya, ami az Egészséget, Jólétet, Szépséget és a Jó Időt szimbolizálja.

A kör bal alsó részén (3. kép) lévő lap a hitet, benyomásokat, és elvárásokat mutatja. Osiris a gyengeség, sőt a korrupció jelképe. A kör jobb alsó sarkába került kártyalap (4. kép) a jelenlegi körülményekre tekintettel a helyzet legvalószínűbb eredményeit képviseli. A Szeretők a szeretet fontosságát jelenti. Attól függően, hol helyezkedik el a lap a szórásban, egyfajta speciális kapcsolatot jelképez.



A kör felső bal oldalánál lévő lap (5. kép) mutatja a lélek történelmét, és azokat a dolgokat, melyeket már Angelina megtanult. A Szekér az akaraterőt testesíti meg, hogy miképp néz szembe a problémákkal és melyek azok a félelmek, amik sakkban tartják őt, és megzavarják nyugalmát. Ez a lap biztat arra, hogy diadalmaskodjon a félelmei felett.

Az a kártya, amelyik a kör tetején helyezkedik el (6. kép), a lelki feladatokat és kihívásokat sejteti. A Három kő arra mutat rá, hogy a munkában nem megy minden simán. Ez a munkanélküliség és lustaság szimbóluma. A kör jobb felső részén elhelyezkedő lap (7. kép) mutatja meg a helyzet metamorfózisát, azt, hogy az ismeretei, tudása milyen irányba fognak fejlődni.

Az Erő lap tehát azt tudatja a színésznővel, hogy valakinek az energiái miatt az érzelmei elzáródtak, leblokkoltak, emiatt gyengeség árasztotta el. A meditáció, vagy bármiféle ellazulás segíthet neki talpra állni. A kör alatti kis sor bal oldalán lévő lap (8. kép) rámutat azokra a személyekre, vagy tulajdonságokra, akik vagy amik segítenek a spiritualitás útján maradni. A Kövek Fia a kétségbeesést fejezi ki. Az önzés ugyanis ahhoz vezet, hogy elveszettnek érzi magát.

A középső kártya (9. kép) képviseli Angelina azon tulajdonságait, amik igazán megmutatkoznak ebben a helyzetben. A Hold azt jelképezi, hogy vissza kell térnie az ésszerű tevékenységekhez. Tudatosan el kell torlaszolni a tudattalant. A jobb oldalon lévő kártya (10. kép) képviseli azt a személyt vagy tulajdonságot, ami a hiányzó tudást fedi fel. A Boldogsághoz az egyensúly felállítása szükséges. Ezért nem szabad, hogy érzelmei uralkodjanak rajta.

Brad Pitt Tarot jóslatát hamarosan olvashatjátok, és kiderül, mennyire passzol Angelina lapjaihoz!

A képek megtekinthetőek a http://netbulvar.hu/fotogaleria/13327 címen.

Forrás: netbulvar.hu/www.facade.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását