2022. január 29. - Adél

Iszak Eszti és Dukai Regina a városligeti szurkolói zónába csábít

A közös meccsnézés nemcsak az igazi futballfanatikusoknak tartogatott izgalmakat: a fociünnep összekovácsolta az országot, nap mint nap együtt szurkoltunk kedvenceinknek.
2021. július 9. péntek 15:13 - HírExtra

Az idegőrlő olasz-spanyol Eb elődöntőre a két gyönyörű műsorvezető, Iszak Eszti és Dukai Regina is kilátogatott a városligeti szurkolói zónába, ahol többek között a szurkolás közösségi erejéről meséltek. A szenzációs hangulatnak szerencsére még bárki részese lehet a mindent eldöntő vasárnapi mérkőzés estéjén. 

A Puskás Arénában megrendezett bravúros meccsek mellett a városligeti szurkolói zóna óriáskivetítőin is végigkísérhettük az Eb legizgalmasabb összecsapásait, amelyek a futballszeretők mellett a laikusokat is emlékezetes pillanatokkal örvendeztették meg. Iszak Eszti az elmúlt bő három hét során többször is feltűnt a szurkolói zónában, az Európa-bajnokság övezte atmoszféra számára is felejthetetlen pillanatokat okozott. „A sporteseményeknek a laikusok – köztük én is – főként a buli részét élvezik. A szurkolói zónába már a magyar-német mérkőzésre is kilátogattam, amely az egész országnak életre szóló élményt jelentett” – emlékezett vissza a modell-műsorvezető, aki kiemelte, hogy a meccsnapokon mindenki számára garantált a szórakozás. „Ha épp nem vagyunk fanatikus fociszurkolók, akkor is fantasztikusan érezhetjük magunkat a Városligetben!” 

Dukai Regina ugyan nem tartja magát futballszakértőnek, de a jó zenék, a hangulat és a barátságos légkör őt is magával ragadta a Városligetben. „Az országnak kellenek a hasonló jellegű események, amelyek összehozhatnak bennünket” – nyilatkozta a műsorvezető. „A szurkolói zónában sem csak focidrukkerekkel találkozhatunk, hanem nemtől és kortól függetlenül mindenki kilátogathat, aki egy felejthetetlen közösségi élménynek lenne a részese.” 

Lassan az európai fociünnep végéhez közeledünk, a mindent eldöntő összecsapás azonban még hátra van: július 11-én kiderül végre, hogy ki emelheti magasba a hőn áhított Európa-bajnoki trófeát, így garantáltan izgalmakban gazdag vasárnap estének nézünk elébe.

Forrás: Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását