2024. április 27. - Zita

Keresztes Ildikó miatt esett ki Veca?

Sokakban felháborodást keltett a szombati X-Faktor. Keresztes Ildikó ugyanis nem vállalta döntést, vagyis a nézőkre bízta, hogy ki essen ki a műsorból. Ezzel meg is pecsételte Janicsák Veca sorsát.
2010. december 13. hétfő 10:39 - HírExtra
Percekig dicsérte Keresztes Ildikó Janicsák Vecát, azonban ahelyett, hogy eldöntötte volna, hogy a fiatal lány vagy a vele párbajozó Vastag Csaba jusson tovább, a könnyebb utat választotta. Ildikó a közönségre bízta az ítélethozatalt, emiatt Vecának búcsúznia kellett.

Bizonyos vélemények szerint Keresztes Ildikó gyáva volt, mások szerint direkt csinálta, mert taktikázik. Azzal, hogy nem mentette meg Vecát, hozzásegítette mentoráltját, Nikolast a későbbi győzelemhez.

Csak azzal nem számolt, hogy ezzel lavinát indít el, hiszen a roppant tehetséges Veca kiesett és a közönség soraiból sokan Ildikót tartják felelősnek a történtekért. Ráadásul Geszti Péter is nagyon megharagudott kolléganőjére… Jogosan.

„Veca sokkal jobb, gazdagabb, érdekesebb előadó, mint Csabi. Nem is értem, hogy Keresztes Ildinek miért nem volt bátorsága ahhoz, hogy őt ejtse ki, talán gyáva volt picit. Nem tartom helyesnek a döntését, és finoman szólva sem vagyok érte hálás” – háborgott Geszti Péter.

Geszti szerint a szavazásokat az is befolyásolta, hogy Csabi maga mellett tudhatta öccse rajongóit is. „Még a boríték bontásánál is reménykedtem, de csalódtam. Tulajdonképpen nem is Csabi, hanem az egész Vastag család ejtette ki Vecát, hiszen azok, akik eddig Tomira szavaztak, most a bátyjára küldték az SMS-t” – tette hozzá Veca mentora.

A döntésképtelen mentortárs az adást követő órákban csak bámult maga elé, láthatóan nagyon megviselték a történtek. „Nem akartam dönteni, hiszen mindketten remekül szerepeltek. Úgy voltam vele, hogy viselje a közönség a felelősséget!” – hárított a mentor.

„Őszintén hiszem, hogy Veca rettentő tehetség, s kívánom, hogy teljesüljön az álma” – tette hozzá megtörten Keresztes. A két mentor meglepően egy dologban mégis egyetértett: mindkettőjük szerint Király L. Norbinak kellett volna ott állnia a végelszámolásnál.

„Csabinak és Norbinak kellett volna párbajoznia. Norbinál veszélyes, hogy mikor tűnik el a rajongóiból az a rácsodálkozás, ami most még megvan. Könnyedén kiéghet az érte való rajongás, ezért neki mindig valami újat kell kitalálnia, hogy a közönség szeretetét megnyerje” – vélekedett Geszti.

„Ha az egész versenyt nézem, akkor nem Vecának kellett volna párbajoznia, hanem egy másik fiúnak, talán Norbinak. Közben meg azt is gondolom, hogy Norbi nagyon jó, annyira egyszerű, nyers, tehetséges és profi, mint kevesen. Nikolas pedig olyan jó, hogy neki kellene megnyernie az X-Faktort” – gondolkodott el Ildikó.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

georg
2011. október 22. 23:10
Kedves Ildikó! Sok van mi csodálatos, de anőnél csodálatosabb nem létezik! Te a nők között is a legcsodálatosabb vagy! Hatalmas szíved van, az érzéseiddel hegyeket görgetsz! Maradj mindig ilyen! Egy tisztelőd, csodálód! Georg
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását