2024. április 23. - Béla

Doktornőt vertek Gyöngyösön

Bántalmaztak egy doktornőt a gyöngyösi kórházban - tájékoztatta az intézmény ügyvezető igazgatója kedden az MTI-t. Az orvos nem akart befektetni az osztályra egy beteget, mire a beteg egyik hozzátartozója többször megütötte őt -közölte Szőke Ferenc.
2008. március 12. szerda 07:07 - Hírextra

Az orvos szerint a beteg állapota nem indokolta a kórházi ápolást, s ezért a járóbeteg szakrendelésre kívánta továbbküldeni az asszonyt - tette hozzá.

Beszámolója szerint a beteg az orvosi diagnózissal szemben azt állította, hogy súlyos betegségben szenved, és követelte, hogy vegyék fel fekvőbetegként.

Miután a doktornő ezt továbbra sem tartotta indokoltnak, az asszony szitkozódni kezdett, majd a kíséretében lévő fiatal nő rátámadt a doktornőre.

A hétfőn délután lejátszódott jelenet egy televíziós stáb szeme láttára történt, a tévések ugyanis épp az új sürgősségi betegellátóról készítettek anyagot - ismertetette az eset körülményeit az ügyvezető.
Szőke Ferenc szerint országosan is egyre inkább elterjednek az ilyen és ehhez hasonló atrocitások. Ennek ellenére a kórház nem tesz feljelentést - tette hozzá.

Mivel a bántalmazás következtében kollégájuk nem szenvedett sérülést, csak magánvád nyomán indulhatna rendőrségi eljárás, ám a doktornő nem kíván feljelentést tenni - mondta a kórházvezető.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását