2024. április 29. - Péter

Női közösségi portál indult

Elsősorban nőknek szól a donna.hu portál, amely a hét végén "nyitotta meg kapuit" az érdeklődők előtt, s máris 4500 nő regisztrálta magát, a férfiakat erősen megszűrik a hölgyek, mindössze 358 férfinak engedték meg a belépést.
2008. március 12. szerda 07:03 - Hírextra

Fotó és bemutatkozó szöveg alapján szűrik meg az internetes lap hölgytagjai az urakat, erről Pap Lilla menedzser beszélt az MTI-nek. Elmondta azt is, a portál alapkoncepciója az, hogy egy a tíz arány legyen a nők a férfiak között a hölgyek javára.

Minden nap délután 6 órakor a komputer megszámlálja a szavazatokat, ugyanis a hölgyek voksolnak a jelentkező urakra, és legalább 10 szavazatot kell kapnia annak, aki bejuthat a nők közé. Aki csak kíváncsiskodik és nem ír bemutatkozó szöveget, nagy az esélye, hogy kiesik. Hozzászólhatnak a hölgyek csevegéséhez, de ha valami nem tetszik a nőknek, rövid úton kiszavazzák a férfit.

Lehetnek olyan nők is, akiknek a megnyilvánulásait rosszul fogadják a többiek, akkor vele nem beszélnek, s egyszer csak kiesik a portálról, mert a nők pontozzák egymást, a férfiakat és a szakértőket is. Aki eléri a 100 pontot, csillagot kap, s ez kiváltságokat jelent majd.

A portált működtető cég erős, aktív női közösséget kíván kiépíteni, ez kuriózum a világban is. Az a nem titkolt cél, hogy aktív internetező hölgyeket szeretnének megnyerni. A lap pénteken este indult, az első férfi szombaton este került a hölgyek közé - mert ahogy elmondta - kíváncsi volt, miről beszélnek a nők egymás között. Pap Lilla hozzátette, hogy elsősorban párkapcsolati problémákat beszélnek meg egymással és a szakértővel, de szó van a főzési és háztartási praktikákról is a donna.hu honlapon.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását