2024. május 12. - Pongrác

A főváros kitart a szakközépiskola megszüntetése mellett

A fővárosi önkormányzat nem kíván változtatni azon a döntésén, hogy kifutó rendszerben megszűnik a Lengyel Gyula szakközépiskola - közölte Horváth Csaba humánpolitikai főpolgármester-helyettes az MTI-vel szerdán.
2008. március 12. szerda 17:16 - Hírextra

A szocialista politikus elmondta: munkatársai tájékoztatták az oktatással foglalkozó helyi alpolgármestert arról, hogy a főváros döntésének megvalósítása megnyugtató módon zajlik.
Horváth Csaba elmondta: a Fővárosi Közgyűlés a múlt évben határozott arról, hogy a struktúraváltás, illetve a szakképző rendszer megerősítése kapcsán egyes iskolákat összevont más intézményekkel.

Ez a folyamat tart, hiszen két évet biztosított a közgyűlés a kifutó rendszerű szerkezetátalakításra.
A közgyűlés döntött a Lengyel Gyula szakközépiskola megszüntetéséről és integrálta azt egy létrejövő és egy működő iskolába. A kerület tájékoztatásakor ennek a lépésnek a szakmai hátterét mutatták be, de érdemi kihatása ennek a megbeszélésnek nincs az ügyre - jegyezte meg a főpolgármester-helyettes.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását