2024. április 29. - Péter

Hiller összehívta az ülést

Összehívta szerdán délutánra a Felsőoktatási Kerekasztal ülését Hiller István szakminiszter - közölte az oktatási tárca hétfőn az MTI-vel.
2008. március 10. hétfő 13:26 - Hírextra

A kerekasztal ülésén a felsőoktatás finanszírozásának kérdései - a népszavazás eredménye után kialakult helyzet, a fejlesztési részhozzájárulás eltörléséből fakadó lépések - lesznek napirenden.
A vasárnap rendezett ügydöntő népszavazáson a szavazók 82,22 százaléka mondott igent a tandíj eltörlésére. Ennek értelmében ősztől nem vezetik be a felsőoktatási intézményekben a fejlesztési részhozzájárulást.

A Felsőoktatási Kerekasztal tagjai a Magyar Rektori Konferencia, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, a Doktoranduszok Országos Szövetsége, az MTA, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, az Országos Érdekegyeztető Tanács Munkaadói oldala, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete, az egyházi felsőoktatási intézmények képviselője és az Oktatási és Kulturális Minisztérium.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását