2024. április 20. - Tivadar

Majdnem halálra késelte feleségét

Őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki többször is megfenyegette, majd csaknem halálra késelte feleségét a Nógrád megyei Palotáson - értesült a HavariaPress. A bűncselekmény szombaton késő éjszaka történt, de a 41 éves férfi már előzőleg is többször
2008. március 3. hétfő 13:44 - Hírextra
A férfi napközben többször megjelent a házban, szitkozódott és követelte, hogy családtagjai térjenek haza. Éjjel tizenegy órakor - ekkor már erősen ittas állapotban - ismét felbukkant, ám ekkor már nem érte be a fenyegetőzéssel: rátámadt a nőre, a földre lökte, majd több alkalommal nagy erővel hátba szúrta. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett, a támadót ezért a kihívott rendőrök még az éjszaka folyamán előállították és őrizetbe vették. Az ügyben életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását