2024. április 19. - Emma

Bíróság elé állhat a nyugdíjas késelő

Bíróság elé állhat az a 88 éves férfi, aki a vád szerint életveszélyesen megkéselte egy barátját a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőkeresztesen - értesült a HavariaPress. A vádirat szerint a nyugdíjas egy 72 éves barátjával vett részt a közelmúltban egy PO
2008. március 17. hétfő 10:22 - Hírextra

Eközben azonban összevesztek valamin és lökdösődni kezdtek, sőt a dulakodás hevében a 88 éves férfi belekapott vitapartnere szemébe. A vitás feleket ugyan a kocsmáros szétválasztotta és hazaküldte a fiatalabbik férfit, az azonban a megsérült szeme miatt eltévedt a faluban, és kisvártatva visszaért a presszóhoz, éppen akkor, amikor a 88 éves férfi távozott onnan.

A két nyugdíjas ekkor ismét egymásnak esett, sőt az idősebbik egy kést is elővett, amivel egy 12 centis vágást ejtett barátja nyakán. Az ügyészség emiatt életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat vele szemben, amiért a bíróság akár 8 év szabadságvesztést is kiszabhat az idős férfira.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását