2024. május 9. - Gergely

Gyurcsány: Március végén vitanap

Március végére országgyűlési vitanapot kezdeményez a kormány az adóváltozásokról, még mielőtt kialakítaná végleges álláspontját - jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök napirend előtt hétfőn az Országgyűlésben.
2008. március 3. hétfő 15:31 - Hírextra

Elmondta: a frakcióvezetőknek eljuttatták azokat a hatástanulmányokat, amelyek a kormány adójavaslatairól készültek. Hozzátette: Bokros Lajos volt pénzügyminiszter múlt héten napvilágot látott javaslatáról is készült elemzés, amelyet szintén elküldtek a képviselőcsoportok vezetőinek.

Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalásban kitért arra: több hét áll a frakciók rendelkezésére, hogy elkészítsék saját javaslataikat. Mint mondta, a partnerség jegyében felajánlják, hogy a pénzügyi tárca elemzi a frakciók elképzeléseit, és hatástanulmányt készít róluk.

A miniszterelnök jelezte: a későbbiekben a tudással kapcsolatos változásokról és az új tulajdonosi programról is kezdeményeznek parlamenti vitanapot.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását