2024. június 15. - Jolán, Vid

Álcázott rémhírterjesztés

Az MSZP szerint közvélemény-kutatásnak álcázott rémhírterjesztés folyik a vizitdíj emelése kapcsán. Erről Nyakó István, a párt szóvivője nyilatkozott vasárnap az MTI-nek. Az elmúlt hetekben egy sajtóhír arról szólt, hogy a kormány 300 forintról 1.000 fori
2008. március 3. hétfő 07:14 - Hírextra

Az MSZP országos központjánál az elmúlt napokban több állampolgár is jelezte, hogy közvélemény-kutatók hívják fel őket és azt kérdezik, tudnak-e arról, hogy 1.000 forint lesz a vizitdíj - ismertette a részleteket a szóvivő.

Nyakó István szerint ez nem más mint közvélemény-kutatásnak álcázott rémhírterjesztés.
Jobb lenne, ha inkább nyílt sisakkal játszanának azok, akik ilyen eszközökkel akarják politikai haszonszerzés céljából félretájékoztatni az állampolgárokat - fűzte hozzá.

Kérdésre válaszolva Nyakó István azt mondta, nem lehet tudni, melyik cég nevében kérdeznek. Hozzátette, arról nincsenek ismeretei, hogy más kérdéseket is feltesznek-e.

Az elmúlt hetekben egy sajtóhír arról szólt, hogy a kormány 300 forintról 1.000 forintra emelné a vizitdíjat. A kormány határozottan cáfolta az erről szóló híreket, míg a Fidesz egy 2007 őszén készült pénzügyminisztériumi háttéranyagra hivatkozott, ami nyolcszáz forintos vizitdíjjal számolt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását