2024. május 7. - Gizella

Fidesz: Igen a vizitdíj emelése ellen

Jelentősen nőtt a népszavazás tétje, mert március 9-én az emberek nemcsak arról dönthetnek, hogy megszűnjön-e a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj, hanem arról is, hogy ne emelkedjen ezen díjak összege. Erről Varga Mihály, a Fidesz alelnöke beszélt p
2008. február 22. péntek 14:04 - Hírextra
Az ellenzéki politikus a vizitdíjról szólva felidézte, hogy 2006 tavaszán Kökény Mihály, Kuncze Gábor és Vojnik Mária is azt nyilatkozta, nem lesz fizetős az egészségügy, aztán mégis az lett, most pedig arról lehet olvasni, hogy kormánypárti politikusok cáfolják a vizitdíj emelését.

Az MTI kérdésére - mi alapján feltételezi a Fidesz, hogy a kormány ezer forintra szándékozik emelni a vizitdíjat - Varga Mihály közölte: létezik egy 2007 őszén készült pénzügyminisztériumi háttéranyag, ami nyolcszáz forintos vizitdíjjal számol, az elmúlt napokban pedig ezer forintos vizitdíjról is "hallani lehetett".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Szifo
2008. február 22. 15:42
Varga Mihály sem különb a többinél, nagyon átlátszó a nemzet orvosával együtt.
Most bedobták az 1000 Ft-os vizitdíjat - mint a választáskor Orbán a 250.000 Ft-os mandulaműtétet - csak azért, hogy ez maradjon meg az emberekben, és félelmükben rohanjanak szavazni.
Fidesz-Orbán-Varga-Mikola igazmondásból, erkölcsből egyes!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását