2024. május 2. - Zsigmond

A népszavazás fontosságára figyelmeztetnek

A Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártja szükségesnek látja felhívni a vállalkozók, a munkaadók és a választópolgárok figyelmét a március 9.-i népszavazás fontosságára.
2008. március 3. hétfő 17:07 - Hírextra
Tisztelt Választópolgárok!
Tisztelt Vállalkozó társaim!

Magyar vállalkozók tízezrei dolgoznak ezért az országért, munkájukkal munkát adva több mint 2 millió embernek Magyarországon. Építik, működtetik ezt az országot és sok milliárd forint adót fizetnek évente.

Az elmúlt években megbecsülés helyett, a kormány adó- és elvonáspolitikájával becsapta, megsarcolta a hazai vállalkozókat. A felelőtlen és hozzá nem értő gazdaságpolitika miatt, már eddig is több tízezer vállalkozó ment csődbe, vagy tengeti vállalkozását az egyik napról a másikra. Ezzel több mint 1.200.000 család biztonsága, megélhetése került veszélybe.

Szomorúan kell tudomásul vennünk azt a tényt is, hogy hazánkban másodosztályú állampolgárokká váltunk,hiszen a külföldi befektetők a mi adóforintjainkból nagyobb megbecsülésben részesülnek, mint mi, akik megtermeltük az odajuttatott támogatásokat.

Eljött hát a pillanat, amikor azt mondjuk: ÁLLJ ÉS NE TOVÁBB!

- Mi egy olyan országban szeretnénk élni, ahol a munkát végző embert megbecsülik, az adott szónak, a jól elvégzett munkának rangja, tekintélye van.

- Azt valljuk, hogy az évtizedeken át befizetett társadalom biztosítási járulékainkból alkotmányos jogainkból fakadóan továbbra is meg kell kapnunk az egészségügyi alapellátást, járó- és kórházi beteg ellátást. Nem fogadunk el újabb sarcot.

- Hisszük, hogy befizetett adóikból mindenkinek egyformán biztosítani kell az oktatáshoz való jogot.

- Számunkra a jogkövető magatartás a természetes, nem a hazudozó, másokat félrevezető, megtévesztő, következmények nélküli viselkedési forma.

- Megálljt kell hát parancsolni, ennek az ámokfutásnak! Ezért arra kérjük minden vállalkozó társunkat és minden honfitársunkat, hogy MÁRCIUS 9-én éljenek állampolgári jogukkal, vegyenek részt
a népszavazáson és a 3 IGEN szavazatukkal egy új, tisztességes jövőt támogassanak!

TEGYE EZT ÖN IS, KÖSZÖNJÜK!

Herman István Szatmaryné Jahl Agela
MVMP országos elnök MVMP budapesti elnök

Kiadó: Magyar Vállakozók és Munkaadók Pártja
Forrás: OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását