2024. május 19. - Ivó, Milán

Maffiaszerű lakásértékesítés a HM segítségével

Az elszámoltatási kormánybiztos szerint jól szervezett, "maffiaszerű lakásértékesítési rendszer" működött az előző szocialista kormány idején a honvédelmi tárca közreműködésével.
2011. április 13. szerda 11:39 - HírExtra
A gyerekeknek is

Budai Gyula szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, Fapál László, a honvédelmi tárca korábbi közigazgatási államtitkára összesen közel százmillió forintért vásárolt lakásokat 2006-ban gyermekeinek, illetve saját részre. Mint kifejtette, az ingatlanok azok közül valók, amelyeket 2005-ben a Mesternívó Kft. a honvédelmi tárcának megvételre felajánlott.

Hasonló konstrukcióban vásárolt ingatlant Gömbös János korábbi miniszteri biztos, aki szolgálati lakásának értékesítését kérte a tárca vezetőjétől - mondta, hozzátéve: az ingatlant korábban 30 millióért vették meg, a vásárlás után felújítására több mint 18 millió forintot fordítottak költségvetési forrásból, majd a biztos 8,3 millióért vehette meg.

Töröknek felenie kell

A kormánybiztos a személyét ért támadások kapcsán azt mondta: Török Zsolt szocialista politikusnak az ő lakásvásárlására vonatkozó kijelentései miatt a bíróságon kell felelnie, ellene rágalmazás miatt feljelentést tesz.

Forrás: MTI/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását