2024. április 26. - Ervin

Indiana Jones Cannes-ban debütálna

A repesve várt negyedik Indiana Jones-epizód májusban a cannes-i filmfesztiválon debütál, mielőtt az egész világon forgalmazni kezdenék. Legalábbis a Variety című szaklap csütörtöki jelentése szerint így tervezi a filmet gyártó Paramount filmstúdió, bár a
2008. február 29. péntek 17:58 - Hírextra

A Riviera fesztiválszervezői áprilisig hivatalosan nem erősítik meg a bejelentést, a Paramount illetékesei azonban biztosak abban, hogy amint a franciák megnézik a produkciót, áldásukat adják a vetítésre, ami igazán remek nemzetközi bemutatkozásra adna alkalmat az Indy 4 május 22-re tervezett mozis nyitánya előtt. (Magyarországon is akkor lesz a film premierje.)

Steven Spielberg filmrendező egyelőre még dolgozik az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága címet kapott kalandfilm végső változatán, s azt egyelőre senkinek nem mutatta meg.
A háromszoros Oscar-díjas hollywoodi filmmogul utoljára Sugarlandi hajtóvadászat című filmjével versenyzett az Arany Pálmáért 1974-ben, s bár azt nem kapta meg, a legjobb forgatókönyv díját elnyerte.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását