2024. április 27. - Zita

Visszatoloncolták őket Magyarországra

Szlovéniából toloncoltak vissza három ukrán állampolgárt Magyarországra; a rendőrség keresi az embercsempészt, aki átvitte őket - tájékoztatta csütörtökön az MTI-t a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
2008. február 28. csütörtök 17:31 - Hírextra

Az ismeretlen elkövető a napokban négy ukrán állampolgárt próbált Budapestről Szlovénián keresztül Olaszországba csempészni. Az ukránokat a túloldalon fogták el, miután hamis szlovák személyi igazolvánnyal akarták igazolni magukat - közölte Salamon Róbert.

A zalai rendőrök a Muraszombati Rendőrigazgatóság munkatársaitól az elfogottak közül csak három személyt vettek át. A negyedik ukrán állampolgár ellen ugyanis beutazási és tartózkodási tilalom volt érvényben Magyarországon.

A sajtügyeletes elmondta: kihallgatásukat követően az ukránokat átadták a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Nyugat-dunántúli Regionális Igazgatóságának. Az eset kapcsán ismeretlen tettes ellen indítottak büntetőeljárást embercsempészet miatt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását