2024. május 6. - Ivett, Frida

Díj az Ablaknak

Családbarát Médiáért díjat kapott egy riportjáért a Magyar Televízió (MTV) Ablak című műsorának szerkesztősége - tájékoztatta a köztévé hétfőn az MTI-t.
2008. február 18. hétfő 16:55 - Hírextra

A tavaly ősszel alapított elismerés honlapja szerint havonta egy alkotónak ítélik oda a díjat.
Az MTV közleménye szerint az érdekvédelmi magazin azzal a riporttal nyert, amelyben egy rendkívül rossz anyagi helyzetbe került családot mutatott be - a tudósítás nyomán pedig megváltozott a família sorsa: ismeretlenek és régi ismerősök jelentkeztek, hogy segítsenek a szinte reménytelen helyzetbe került embereken.

Mint írják: a Média a Családért Alapítvány és a Képmás magazin díját az a nyomtatott cikk vagy elektronikus műsor kaphatja, amely a családot mint értéket mutatja be, és a nehézségek megoldásához nyújt segítséget.

A díjat októberben az Elle magazin, novemberben a Duna Televízió, decemberben pedig a Magyar Rádió Vendég a háznál című műsorának egy-egy anyagáért ítélték oda - áll az elismerés internetes honlapján.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását