2024. május 2. - Zsigmond

MSZP: A polgármester nem teljesíti az ígéreteit

Heves város Fideszes vezetése tegnap 60 milliós elvonásról döntött az alapfokú oktatás tekintetében. Ez 41 pedagógus állását veszélyezteti a városban, talán jobban érzékelteti, hogy ez a város 2 általános iskolájának teljes tantestülete.
2008. február 28. csütörtök 17:28 - Hírextra

Csoportösszevonások az iskolákban és óvodákban, napközis csoport megszűnése, feladatelhagyás, és a minőségi oktatás vége Heves városban, valamint az esélyenlőség olyan szintű csorbulása várható, ami nem elfogadható. A Fideszes önkormányzat tette ezt akkor, amikor közkézen forog a város Közoktatási Esélyegyenlőségi Programja, és az ebben leírtak szöges ellentétben állnak a döntéssel.

Veszélybe került a város középiskolája is, onnan 11 milliót vont el a Fideszes városvezetés.
A városvezetés nem tud megoldást találni a hiány kezelésére, a költségvetés másik oldalán viszont a meggondolatlan pénzkidobás látszik: hitelből felépítendő műfüves pálya, kötvénykibocsátásból fedezendő sportcsarnoképítés, nem kötelező feladatok átvállalása, különböző külső cégek több milliós megbízási szerződései.

Az MSZP Heves városi frakciójának véleménye szerint a város gazdálkodása nem megfelelő, a tennivalók nem épülnek egymásra, a törvényesség-törvénytelenség határán hozott döntések születnek.

Csáki Zsigmond polgármester nem teljesíti a lakosoknak tett ígéreteit.

Kiadó: MSZP

Forrás: OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását